DoidaaR / RaadioD:ee

Lehekülg raadio kuulamiseks internetis

Thursday, October 21, 2010

Külauudised on alustanud - andke hagu!

Kindlasti olete juba kuulnud, et MTÜ Eesti Kodanikuajakirjanduse Selts lükkas augusti lõpus käima üle Eesti kodukandi uudiseid ja elulist infot vahendava portaali Kylauudis.ee.

Tegemist on õhinapõhise infoveskiga - sisuliselt 0-kroonise eelarvega käima läinud kodanikumeedia kanal on tänaseks kogunud juba ligi 9000 unikaalset kasutajat. Aga sõna levib ning uusi lugejaid ja info saatjaid lisandub iga päevaga!

Ootame teiltki infot. Külauudiste portaaliga ei pea keegi liituma ega midagi muud protseduurilist ette võtma. Palume lisada lihtsalt enda regulaarse info saajate hulka ka e-posti aadress info@kylauudis.ee. Ja palume samal aadressil teada anda, kes on teiepoolne kontaktisik, kui seoses teie piirkonnas toimuvaga tekib meie vabatahtlikel päevatoimetajatel jooksvaid küsimusi.

Külauudiste portaal ootab nii uudiseid kui muid praktilisi sõnumeid ja arvamusi, mis puudutavad inimeste igapäevaelu. Ootame infot, mis kõneleb külas, vallas, linnaosas, seltsingutes, ühendustes jm toimuvast. Infot avaldame tasuta, ent pakume ka reklaami võimalust, et portaal hakkaks end ära majandama.

Meediapilt on muutumas meie silme all. Kodanikumeedia näitab suunda, kuhu ajakirjandus liigub - me kõik saame ise kaasa aidata, et ajakirjandust paremaks muuta. Kui te soovite end kuuldavamaks teha nii kodus kui kaugemal, kasutage seda võimalust. Külauudiseid ei tee me ärilisel eesmärgil - see on meie missioon, püüd kaasa aidata ühiskonna tasakaalukamale arengule.

Üks asi veel: www.kylauudis.ee on pälvinud lühikese tegutsemisajaga hulgaliselt positiivset tagasisidet. Ootame ka teie kommentaare ja mõtteid, kuidas portaali koos veelgi paremaks teha. Huvi korral oleme valmis kaasa mõtlema, kuidas ka teie infoedastust tõhustada - olgu see siis meediaalase koolituse või mõne konkreetse koostööprojekti näol. Andke julgesti teada.

Heade soovidega!

Eesti Kodanikuajakirjanduse Selts
http://www.kodanikuajakirjandus.ee/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home